Creatief met verf en inkt

Omschrijving cursus

In deze cursus gaan we proberen de stijl van Klimt te benaderen. Dit kan zijn door een vrouwen figuur die een emotie vertoont.
Denk daarbij aan een figuur die met handen en gezicht herkenbaar herrijst uit de abstracte achtergrond.
Of aan een landschap bijvoorbeeld een foto van je eigen woonomgeving, een plek waar je heel graag komt. Of een mooie vakantiefoto die je omtovert naar de stijl van Gustav Klimt.
Ben jij ook geïnspireerd door deze geweldige kunstenaar.
Lijkt het je leuk om in 7 lessen een poging te doen om een heerlijk schilderij te maken a la Klimt. Dan is deze cursus iets voor jou!

Benodigdheden

Mee te nemen materialen:

  • Canvasdoek minimum 40 bij 40 maximale maat 90 bij 70.
  • Aantal kwasten/penselen, verschillende platte penselen in verschillende breedtes, een waaier penseel in verschillende breedtes, een penseel met een punt van verschillende diktes eventueel een tamponeer kwast.
  • Verder neem mee waar jij fijn mee werkt.
    • Acrylverf: tenminste de primaire kleuren (rood, blauw, geel + wit + kleine tube zwart) + k tube/flesje goudkleur. Tip gebruik bijv. Talens Amsterdam studiekwaliteit. Of verf van gelijke kwaliteit.
  • Eventueel potlood /gum?? (voor een schets op papier) of een pastel krijtje/potlood om een schets te maken op canvas doek.

Bijzonderheden

Deze cursus gaat alleen bij voldoende deelname door.

Aanmeldingsformulier cursus: creatief met verf en inkt

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Creatief met verf en inkt"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven