Tekenen en schilderen met cursusboek

Omschrijving cursus:

De cursus tekenen en schilderen met een cursusboek is een speciaal ontwikkelde cursus en is opgedeeld in 3 blokken van 10 lessen.
In het eerste blok, voor zowel beginners als gevorderden, leert u tekenen en schilderen waarbij zeer veel aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling wordt geschonken.
U kijkt voortaan heel anders naar de dingen om u heen en vormt hiermee de basis voor alle andere creatieve technieken. Daarnaast wordt uitvoerig uitleg gegeven over creatieve materialen.

In het volgende blok van 10 lessen leert u perspectief en objecten tekenen. Veel mensen vinden dit moeilijk dus grijp uw kans om dat te verbeteren.

Daarna kunt u gedurende 10 lessen gaan schilderen met acryl-, olie- of aquarelverf. Ook kunt u met kleurpotloden of pastel-krijt werken. U krijgt daarbij gericht advies van de docent welke techniek het beste bij u past. Elke les wordt er vooraf besproken wat u gaat doen aan de hand van lesmateriaal. Op die manier verzamelt u als naslagwerk een complete cursusmap.

Bijzonderheden

De kosten voor het eerste blok van deze cursus zijn exclusief €. 19,00 voor het cursusboek.
De kosten voor het tweede blok van deze cursus zijn exclusief €. 15,00 voor het cursusboek.
De kosten voor de cursusboeken betaalt u tijdens de cursus aan de docent!

Klik hier voor de YouTube-video van deze cursus! voor een (YouTube)-video van de cursus “tekenen en schilderen met een cursusboek”!

Aanmeldingsformulier cursus: Tekenen en schilderen met cursusboek

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Tekenen en schilderen met cursusboek"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven