Fotografie voor gevorderden

Omschrijving cursus

De cursus fotografie voor gevorderden bestaat uit 4 donderdagavonden en 3 praktijkzondagen. De praktijklessen op de zondag duren ± 5 uur waarvan er 2 buiten en de andere binnen in de atelierruimte bij Atelier 6 zal plaatsvinden.
Elke theorieavond is gekoppeld aan een praktijkzondag en behandelt de thema's architectuur, landschap en portret bij daglicht en met behulp van flitslicht. Met de vierde avond sluiten we de cursus af met presentaties van de gemaakte foto’s.

Benodigdheden

Voor de cursus Fotografie voor gevorderden heeft u een spiegelreflexcamera, spiegelloze camera of een compactcamera met een mogelijkheid om handmatig de instellingen te wijzigen nodig. Daarnaast is het gebruik van een statief aan te raden maar kunnen tijdens deze cursus ook van Atelier-6 in bruikleen worden verkregen.

Bijzonderheden

De kosten voor deze cursus zijn exclusief €. 16,00 voor het cursusboek. Deze betaalt u tijdens de cursus aan de docent! De cursus kent 4 theorielessen van 2,5 uur op de donderdagen en 3 praktijklessen van 5 uur op de zondagen!

De cursusdagen op de donderdagavonden en de zondagochtenden zijn:

o architectuur 31 oktober en 3 november
o landschap 7 en 10 november
o portret 14 en 17 november
o foto resultaten laten zien en bespreken 28 november

Deze cursus gaat alleen bij voldoende deelname door.

Aanmeldingsformulier cursus: Fotografie voor gevorderden

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Fotografie voor gevorderden"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven

Foto's