Intuïtief schilderen en boetseren

Heeft u ervaring met tekenen en boetseren en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich hierin verder bekwamen en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep intuïtief schilderen en boetseren van Atelier 6!

Beelden en schilderijen die ontstaan vanuit je intuïtie!
Schilderen en boetseren vanuit je intuïtie is je leren overgeven aan het ontstaan van een schilderij of beeld, zonder dat je werkt aan een vooropgezet doel; het is een manier om in contact te treden met je onbewuste.

Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Je geeft vorm aan je innerlijke beleving. Soms zal je blokkades tegenkomen en soms zal de innerlijke stroom je meenemen.

Het kan heel bevrijdend en helend zijn om geen woorden maar kleuren en vormen aan je belevingswereld te geven.

Benodigdheden

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Bijzonderheden

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep:
U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Intuïtief schilderen en boetseren

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk in te schrijven voor de werkgroep "Intuïtief schilderen en boetseren"? Wilt u op de hoogte blijven wanneer de eerste volgende mogelijkheid is neem dan contact met ons op.
Inschrijven