creatieve kalligrafie/handlettering

Omschrijving werkgroep

Heeft u ervaring met kalligrafie en/of handlettering en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in de kalligrafie en/of handlettering en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep kalligrafie en/of handlettering van Atelier 6!

De kalligraaf Margreet Wanst besteed volop aandacht aan de traditionele lettervormen, composities of kleurcombinaties en helpt je je werk tot een hoger niveau te tillen. Verder biedt Margreet verschillende technieken aan waaronder aquarel, mixed media of potloodwerk die je helpen eigentijds werk te maken.

Benodigdheden

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep:

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep creatieve kalligrafie/handlettering

Wilt u zich inschrijven voor de werkgroep "creatieve kalligrafie/handlettering"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven