Beeldhouwen en mallen maken

Omschrijving cursus

Heeft u ervaring in het beeldhouwen en mallen maken en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in het beeldhouwen/mallen maken en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep beeldhouwen en mallen maken van Atelier 6!

Een combinatie van technieken resulteert in de mooiste beelden!

Een combinatie van boetseren en beeldhouwen; van een geboetseerd beeld wordt een mal van gips gemaakt. In de mal wordt het beeld van aluminiumcement gegoten en daarna uitgehakt en afgewerkt. Brons gieten behoort ook tot de mogelijkheden.

Benodigdheden

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep.

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Beeldhouwen en mallen maken

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Beeldhouwen en mallen maken"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven