Beeldhouwen in hout

Omschrijving cursus

Heeft u ervaring in het beeldhouwen in hout en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in het beeldhouwen in hout en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep beeldhouwen in hout van Atelier 6!

Hout, u kunt het leiden, maar nooit dwingen!

Omgaan met de grillige vormen van het hout en die accentueren in het eindresultaat. De prachtige sculpturen die het resultaat zijn van vaak maandenlang werken worden door de werkgroep(leden) ook dikwijls in exposities getoond.

Benodigdheden

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep:

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Beeldhouwen in hout

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Beeldhouwen in hout"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven