Fotografie

Omschrijving werkgroep

Heeft u ervaring met fotografie en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in de fotografie en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep fotografie van Atelier 6!

Zien wat niet zichtbaar is en anders kijken naar de dagelijkse dingen!

Experimenteren met belichting in de studio of op locatie sfeerbeelden maken. Weergeven van landschappen of juist het kleinste detail haarscherp in beeld brengen? Bij de werkgroep fotografie van Atelier 6 doe je het samen. Naast het fotograferen wordt ook veel aandacht besteed aan diverse programma’s en technieken om het allermooiste uit jouw foto’s te halen.

Eén keer per maand ontmoeten de leden elkaar op de donderdagavond op het atelier. Hier worden actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen besproken en bekijken de leden elkaars foto’s (o.a. van de afgelopen praktijk dag). De zondag na deze avond is gereserveerd voor de praktijk. De werkgroepleden gaan dan, in de studio met professionele belichtingsapparatuur of op locatie, aan de slag met de camera.

De werkgroep fotografie bepaalt elk jaar een thema. Gedurende het jaar maken de leden foto’s die betrekking hebben op het jaarthema. Tijdens de “open dag” en andere gelegenheden exposeren de leden deze foto’s.

Werkgroep fotografie, waar fotografie van vaardigheid naar kunst wordt verheven.

230625_2340

Benodigdheden

Digitale of systeemcamera.

Bijzonderheden

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening met uitzondering van de aanwezige studio apparatuur.

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep:

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

 

Aanmeldingsformulier werkgroep: Fotografie

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Fotografie"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven