Tiffany

Omschrijving cursus

Heeft u ervaring met Tiffany en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in Tiffany en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep Tiffany van Atelier 6!

Oneindige mogelijkheden met glas!

Nadat stukjes glas zijn gesneden en geslepen worden de randen omwikkeld met koperfolie waarna het volgens een vooraf bedacht patroon door middel van solderen met elkaar wordt verbonden. Om het geheel een oude look te geven volgt het patineren van de gesoldeerde oppervlakken.

Omdat de randen van koperfolie veel dunner zijn dan de loodprofielen bij de glas in lood-techniek, kunnen veel fijnere en meer gedetailleerde voorstellingen gemaakt worden.

Benodigdheden

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden

De kosten voor deze cursus zijn exclusief kosten voor materialen!

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep:

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Tiffany

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Tiffany"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven