Expositie Grafische Technieken Atelier6 in Het Behouden Huis van 1 februari tot 1 mei 2023.

Expositie Atelier6 in Het Behouden Huis van 1 februari tot 1 mei 2023.

Alles wat je meer dan eens doet is traditie zegt men wel. Atelier6 uit Heerhugowaard exposeert opnieuw in Het Behouden Huis.
Zodra je de grote zaal van Het Behouden Huis in loopt ontkom je er niet aan. Etsen, lino’s, houtsneden, en steendrukken (allemaal druktechnieken) verfraaien de wand.
De activiteitencommissie van Het behouden Huis en Atelier6 blijken elkaar opnieuw gevonden te hebben. De reden? Atelier6 bestaat 40 jaar en zo ook de grafische groep van A6. Deze kunstenaars verdienden een mooie en warme expositieruimte.
Het Behouden Huis fungeert daarnaast graag als expositieruimte, ook al is dit aspect weliswaar minder bekend van ons historische dorpshuis binnen Dijk en Waard. Daar lijkt nu, met de vierde expositie op rij, langzamerhand verandering in te komen. Het aantal bezoekers dat louter en alleen voor de kunst komt neemt toe.

Samengevat: Wilt u zich heel even in een kunstmuseum wanen? Kom langs, de koffie staat altijd klaar. Het Behouden Huis en Atelier6 heten u van harte welkom.