Vrienden van Atelier 6

Atelier 6 is dé creatieve vereniging van Heerhugowaard en omliggende dorpen. De vereniging is opgezet en wordt geleid door kunstminnende vrijwilligers. Samen zetten de leden van Atelier 6 de schouders eronder en maken iets unieks van deze unieke vereniging. Dat is typisch Atelier 6; Elkaar inspireren en samenwerken, samen zorgen dat de vereniging en de kunst kan blijven bestaan.

Na de gedwongen verhuizing van de Binding in Langedijk is Atelier 6 neergestreken op een prachtige locatie aan de Daltonstraat 11a in Heerhugowaard. Het gebouw is door de leden geheel aangepast aan de wensen van Atelier 6. Nu deze drukke en enerverende periode achter de rug is, is het weer tijd om de blik op de toekomst te richten en er voor te zorgen dat Atelier 6 een gezonde vereniging blijft. We zijn al vanaf 1980 actief in de regio en in die periode hebben we vele mensen de mogelijkheid geboden om zich creatief te ontplooien. Die taak willen we graag tot in de lengte der dagen blijven vervullen voor de inwoners van Heerhugowaard en de regio.

Het is de ambitie van Atelier 6 om haar activiteiten uit te breiden en zijn op zoek naar mensen en bedrijven die Atelier 6 een warm hart toedragen en ons steunen in onze ambitie. Daartoe kunt u een “Vriend van Atelier 6” worden.

U wordt Vriend van Atelier 6 door een jaarlijkse bijdrage. Als particulier bent u al een Bronzen Vriend vanaf een bijdrage van 10 euro per jaar. Met een bijdrage vanaf 100 euro per jaar bent u Zilveren Vriend.

Voor bedrijven en ondernemers kunnen ons ondersteunen als Gouden Vriend met een bijdrage vanaf 200 euro per jaar.

Als Vriend van Atelier 6 blijft u, middels onze nieuwsbrief, op de hoogte van alle activiteiten van Atelier 6. Daarnaast ontvangt u uitnodigingen voor exposities en evenementen. Gouden Vrienden mogen een kunstwerk lenen en alle vrienden doen gratis mee aan onze jaarlijkse verloting. Daarnaast krijgen bedrijven een vermelding op onze website (indien gewenst).

Met uw steun blijft Atelier 6 de creatieve pijler van de regio!

Aanmeldingsformulier “Vriend van Atelier 6”