Mozaïeken

Omschrijving werkgroep:

Heeft u ervaring met mozaïeken en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in mozaïek en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep mozïeken van Atelier 6!

Mozaïek, een bonte aaneenschakeling als geheel!

Vormen beplakken of in het platte vlak werken; steeds draait het om de ideale combinatie van vorm en kleur om tot het gewenste resultaat te komen. Voorbeelden uit de kunstgeschiedenis te over om dit te illustreren.

Benodigdheden:

Geen.

Bijzonderheden:

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep.

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via deze link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Mozaïeken

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Mozaïeken"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Inschrijven